Wand en Plafondafwerking

Pleisterwerk

Een pleisterlaag is ongeveer tussen de 1 en 6 millimeter. Met een pleisterlaag worden de wanden en plafonds glad gemaakt , om vervolgens afgewerkt te worden. Pleisterwerk geeft een gladde ondergrond voor vrijwel alles. Van sierpleister tot beschilderen , en zelfs tot behang. De mate van gladheid bepaalt u zelf . Ook een spiegelgladde afwerking is mogelijk.

Gipsspuitwerk

Met gipsspuitwerk maak je ruwe wanden en plafonds weer glad en vlak met behulp van gipsmortel. De laag gipsmortel is ongeveer tussen de 6 en 50 millimeter afhankelijk van de staat waarin de muren of plafonds zich bevindt. Door dat gipsspuitwerk in verschillende laagdiktes kan worden aangebracht , is het uitermate geschikt om een scheve muur weer recht te maken.

Schuurwerk

Schuurwerk is een gips achtige afwerking voor wanden en plafonds. Het word in diktes van 3 tot 5 millimeter aangebracht. De bijzondere structuur van schuurwerk ontstaat door het mengen van gips met fijn zand. De wand of plafond word licht geschuurd. Door de slagen in de eindafwerking wordt er een soort wolken effect gecreeerd.

Sierpleister

Sierpleister is een decoratief wandafwerkingsmateriaal , dat je in verschillende structuren aantreft , van erg fijn tot zeer grof. Sierpleister is een verzamelnaam voor verschillende soorten stucwerk , zoals spachtelputz , mini putz en granol. Spachtelputz is een binnen en buitenkwaliteit sierpleister op kunstharsbasis met een grote kleurvastheid en een waterdamp doorlatend vermogen.

Spackspuiten

Spackspuiten is een ideale methode om uw huis snel en voordelig een oppepper te geven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze methode steeds populairder wordt. Spackspuiten kan in meerder structuren worden aangebracht , van erg fijn tot zeer grof . Tevens is spackspuitwerk in de meeste kleuren verkrijgbaar.

Plint &Ornamenten

Stuc-plinten zijn een extra aanvulling op het pleisterwerk , met de stuc-plinten wordt een lijnen spel gecreeerd waardoor het een statige uitstraling krijgt. Stuc-plinten kunnen op vrijwel ieder gepleisterd plafond worden aangebracht. Lijsten en ornamenten geven net dat beetje meer extra sfeer en warmte in uw huis . De onmisbare finishing touch die een ruimte net dat beetje meer karakter geeft. 

Airless Sauzen

 

Airles sauzen is het machinaal sauzen van wanden en plafonds zonder lucht , Met Airless sauzen wordt voorkomen dat u de banen van de roller terug ziet in uw wanden of plafonds , Airless sauswerk is snel , strak en in alle kleuren te verkrijgen . Het is een echte aanrader als u uw ruimtes snel en superstrak gesausd wilt hebben.

M.Borkent Wand en Plafondafwerking  |  wandplafondafwerking@gmail.com